QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

Takko Fashion - lansarea colecției Toamnă/Iarnă 2014/2015

9/22/14

EN: Tuesday was a busy day: two fashion events and two photo shootings. About one of them I've told you in my previous post, now is time to talk about the other one, the launch of Takko fall/winter 2014/2105 collection. It was a fun one! It began with a fashion show, after that a game: we needed to find small notes hidden among clothes. The lucky ones received an accessory of their choice.
More details in my Romanian version.
I will leave you now with some photos.

RO: Marți a fost o zi plină: două evenimente interesante și două ședințe foto. :) Despre unul dintre evenimente v-am povestit aici, despre celălalt vă spun azi câteva cuvinte. Este vorba de prezentarea colecției toamnă/iarnă 2014/2015 a magazinului Takko Fashion. Am urmărit un mic show de modă cu piesele noii colecții și am participat la un joc distractiv: trebuia să găsim câteva răvașe ascunse printre haine, norocoasele primind un accesoriu la alegere.

Vara s-a sfârsit, dar cele mai recente tendințe Takko nu permit melancoliei de toamnă să se strecoare în starea ta de spirit și să-ți distrugă buna dispoziție.
Denimul -  cel mai popular material din toate timpurile - se impune din nou în modă și este, fără drept de apel, piesa de rezistență a colecției din această toamnă. Este unul dintre puținele materiale care reușesc să se asorteze la aproape orice, dar care oferă mereu un aer casual, relaxat, dar totodată trendy oricărei ținute. Nu uita să porți cămața din denim în aceasta toamnă, căci este must-have-ul sezonului!

În noul sezon, materialul care face deja furori în moda - denimul - vorbește de la sine! Ai liber la ținute formate complet din denim! Da, ai înțeles bine, regula de aur conform căreia este interzis să porți mai mult de o piesă din denim într-o ținută a dispărut! Dar ai grijă: evită ținutele monocromatice! Nu combina piese vestimentare din denim în aceeași nuanta, într-o singură ținută. Contrastele cromatice sunt must-wear în această toamnă!

O alta piesă vestimentară clasică care reușește mereu să treacă proba timpului și care revine puternic și în moda din această toamnă este trenciul. Confortabilul trenci reușește cu succes să țină piept vântului rece de toamnă, fiind o alegere perfectă pentru plimbările lungi și răcoroase de toamnă. Uneori este practic, alteori șic sau casual, dar cel mai important este faptul că trenciul rămâne întotdeauna feminin.


Vă las cu fotografii de la eveniment și cu câteva dintre piesele mele preferate.


4 comments

  1. Am vazut cateva piese foarte dragute. lenjeria rosie e hot hot :D

    Kisses

    http://miu-miu.ro/

    ReplyDelete
  2. nice event!

    http://www.twinklelittleheels.com

    ReplyDelete

Say it like you mean it! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.